KIEŁBASA MYŚLIWSKA Z DZIKA
Podsuszana kiełbasa myśliwska to najwyższej jakości produkt z wyrazistą nutą jałowca i czosnku. W 100% przygotowana jest z chudego mięsa z dzika. Do wędzenia kiełbasy wykorzystujemy drewno olchowe, dzięki temu nabiera ona przyjemnego aromatu. Kiełbasa idealnie uzupełnia półmisek naturalnych wędlin, jest świetna jako przystawka i dodatek do bigosów.
SZYNKA TRADYCYJNA Z DZIKA
Szynka z dzika charakteryzuje się niebywałą delikatnością oraz soczystością. Koneserzy ceniący walory tradycyjnych polskich wędlin docenią w niej bogaty smak dziczyzny i bukiet naturalnych przypraw. Zanim trafi na stół, jest peklowana, długo marynowana w ziołach, wędzona w drewnie olchowym i parzona. Idealnie nadaje się na świąteczne stoły oraz do codziennego spożycia.
SCHAB Z DZIKA
Schab z dzika dzięki powolnemu wędzeniu w bukowym dymie nabiera kruchości nie tracąc na swojej naturalnej soczystości. Jest on wyjątkową propozycją na wystawne przyjęcia, a jego smak pozostanie na długo w pamięci gości.
KABANOSY Z DZIKA
Kabanosy myśliwskie powstają wyłącznie z najwyższej jakości mięsa z dzika i są najpopularniejszą wędliną naszej produkcji. Wędzone w drewnie olchowym. Kruche, delikatne lekko podsuszane są doskonałe jako przekąska, przystawka i dodatek do dań.